Lista de Faltas • Leonardo Avelar
Moderador: krambek
-
peripécias
Lista de Faltas • Leonardo Avelar
Lista de faltas:
Jogos
O Segredo do Faraó!
O Gato e o Rato!
Cartão de Índice
Bombardeio Submarino!
Jogos
O Segredo do Faraó!
O Gato e o Rato!
Cartão de Índice
Bombardeio Submarino!
Você não está autorizado a ver ou baixar esse anexo.
-
Bonnienew
Для, хто щодня любить приготуванням страв, й злиться через бардак в приготуванні!
Довгий час була впевнена, що відмінно вмію готувати, але в останні місяці мої страви стали одноманітними і повторювалися. Дівчина запропонувала мені подивитися оригінальні рецепти, але я не знала, з чого почати. Випадково знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Виявилося, що є безліч сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть уяви не мала. Особливо мене вразили підбірки з авторськими стравами та рецептами етнічних страв. За останній місяць я спробувала страву італійської гастрономії, в'єтнамської та ще й іспанської кухні! Моя сім'я дуже задоволені, а я почуваюсь справжнім гурманом. Також почала вести особистий журнал, де зберігаю цілі кулінарні відкриття, які спробувала
Сайт
Сайт
-
Justinhow
Мій досвід запікання курки
Колись давно я боялася готувати курку в духовці. Мені здавалося, що це дуже складно: то м'ясо вийде сухим, то верх підгорить, а середина залишиться сирою, то м'ясо біля кісток залишиться червоним. Я обмежувалася лише вареними котлетами — так безпечніше і швидше.
Прорив стався несподівано, коли до нас несподівано завітали гості, а в холодильнику нічого, окрім курки, не було. Довелося згадувати всі поради, які читала в інтернеті. Я відкрила десятки сайтів із рецептами, з'ясувала всі нюанси температурного режиму, чим приправити для соковитості, і як не перетримати її.
Найбільше я хвилювалася, чи не зіпсую ніжне м'ясо. Але коли вийняла з духовки рум'яну курочку з золотистим кольором, зрозуміла — вийшло! Вона була соковитою всередині, рум'яною з усіх боків і неймовірно смачною. Гості були в захваті, а я нарешті повірила у свої сили.
Варто зауважити, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я помітила чимало оригінальних варіантів для маринаду та подачі. З того часу курка в духовці — те, що я готую найчастіше, яку я подаю до святкового столу й у будні. І найприємніше, що духовка робить усе сама, поки духовка робить свою справу.
Прорив стався несподівано, коли до нас несподівано завітали гості, а в холодильнику нічого, окрім курки, не було. Довелося згадувати всі поради, які читала в інтернеті. Я відкрила десятки сайтів із рецептами, з'ясувала всі нюанси температурного режиму, чим приправити для соковитості, і як не перетримати її.
Найбільше я хвилювалася, чи не зіпсую ніжне м'ясо. Але коли вийняла з духовки рум'яну курочку з золотистим кольором, зрозуміла — вийшло! Вона була соковитою всередині, рум'яною з усіх боків і неймовірно смачною. Гості були в захваті, а я нарешті повірила у свої сили.
Варто зауважити, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я помітила чимало оригінальних варіантів для маринаду та подачі. З того часу курка в духовці — те, що я готую найчастіше, яку я подаю до святкового столу й у будні. І найприємніше, що духовка робить усе сама, поки духовка робить свою справу.
-
Ervinscele
Ресурс із назвою "Кошкин дом" - сайт, де даремно шукати мурчиків, натомість усе, що треба
Завітав на ресурс "Кошкин дом" https://koshkindomik.khmelnytskyi.ua/ і спочатку подумав, що десь хиба. Бо не про тварин, а - страви й рослини.
Але в цьому й родзинка. Бо коли почав переглядати, відкопав:
- рецепт справжнього борщу зі свининою;
- бананова випічка в мультиварці;
- з якого віку пропонувати малюку смажену картоплю;
- поради з вирощування редьки;
- альтернативи соєвому соусу у маринаді.
І це лише початок. Є навіть біляші, і салат «Гранатовий браслет», і публікації про титонію та чому варто пити овече молоко.
Ресурс є справжнім зібранням інформації на всі випадки. Кулінарія, поради, рецепти для мультиварки, поради для дачників - одне на одному. Ім'я порталу так і залишилося інтригою, але сайт варто додати до улюблених.
Але в цьому й родзинка. Бо коли почав переглядати, відкопав:
- рецепт справжнього борщу зі свининою;
- бананова випічка в мультиварці;
- з якого віку пропонувати малюку смажену картоплю;
- поради з вирощування редьки;
- альтернативи соєвому соусу у маринаді.
І це лише початок. Є навіть біляші, і салат «Гранатовий браслет», і публікації про титонію та чому варто пити овече молоко.
Ресурс є справжнім зібранням інформації на всі випадки. Кулінарія, поради, рецепти для мультиварки, поради для дачників - одне на одному. Ім'я порталу так і залишилося інтригою, але сайт варто додати до улюблених.
-
LarryNut
Актуально про європейські цінності в Україні
Якщо ви цікавитеся європейська інтеграція, актуальними подіями всередині країни й на міжнародній арені, варто відвідати www.eurofest.org.ua. Це інформаційний ресурс, де висвітлюються свіжі новини, аналітичні матеріали та тематичні статті, які розкривають європейським цінностям, міжкультурним зв'язкам та значущим подіям у політиці та суспільстві. Портал знадобиться аудиторії, яка цікавиться тим, що відбувається в Україні на євроінтеграційному шляху.
-
HowardQuoft
Любите готовить ежедневно? Настоящая коллекция рабочих идей для стола на любой вкус
Всем привет! Согласитесь, не знаете, что приготовить на ужин, а в холодильнике — минимум продуктов? Недавно нашел отличный сайт, где можно найти простые и вкусные блюда без лишних сложностей — от сытных супов с галушками и пышных оладий до горячих бутербродов с сыром и колбасой.
Особенно понравились разделы с пошаговыми фото по супам-пюре и запеканкам. Всё без лишней «воды» и сложных ингредиентов. Найти нужное блюдо очень легко, а главное — все рецепты уже проверены на многих хозяйках. Переходите по ссылке и выбирайте ужин на сегодня: bestrecept.kyiv.ua (весь контент на сайте на украинском или русском — как вам удобнее). Приятного аппетита и удачных кулинар экспериментов!
Особенно понравились разделы с пошаговыми фото по супам-пюре и запеканкам. Всё без лишней «воды» и сложных ингредиентов. Найти нужное блюдо очень легко, а главное — все рецепты уже проверены на многих хозяйках. Переходите по ссылке и выбирайте ужин на сегодня: bestrecept.kyiv.ua (весь контент на сайте на украинском или русском — как вам удобнее). Приятного аппетита и удачных кулинар экспериментов!
-
Michhoave
Каталог актуальних українських медіа: незалежні джерела та глибока аналітика
Привіт, спільното! Коли навколо стільки неправдивої інформації, особливо важливо спиратися на перевірені ЗМІ, а не тонути у фейках та поверхневих новинах. Мені трапився ресурс, який розв'язує це завдання — він є каталогом перевірених українських ЗМІ. Колекція охоплює як місцеві видання, так і загальнонаціональні аналітичні портали: від розслідувань Правди Тут до ідей для розвитку громад. Занотуйте собі цей каталог аби завжди мати під рукою якісну пресу на newandlostdpuie.space
-
Vincentsib
Правда що ти не покажуть у мейнстрімі
Учасники форуму цікавляться, де знайти незаангажований аналіз.
Ось сайт — slavsko.lviv.ua.
Без політичних умовностей. Жодного замовчування.
Свіжі матеріали про війну, геополітику, зброю типу Орбана чи Фіцо
Ось сайт — slavsko.lviv.ua.
Без політичних умовностей. Жодного замовчування.
Свіжі матеріали про війну, геополітику, зброю типу Орбана чи Фіцо
-
Martinmen
Правда яких ти обходить стороною по ТБ
На цьому форумі запитують, яке джерело аналітику без брехні.
Ось посилання — ukrpost.in.ua.
Без політкоректності. Без недомовок.
Актуальні стрічка про війну, геополітику, озброєння у кшталт Фіцо чи Орбана
Ось посилання — ukrpost.in.ua.
Без політкоректності. Без недомовок.
Актуальні стрічка про війну, геополітику, озброєння у кшталт Фіцо чи Орбана
-
DouglMem
Оперативні новини з України, глибокий аналіз та останні події
Хочу поділитися знахідкою для тих, кому потрібно постійно стежити основних подій на батьківщині. Безперервно відслідковувати потік новин не завжди зручно, але що робити, якщо важливо швидко знайти суху інформацію з ключових питань: від ситуації в зоні бойових дій до функціонування ППО до скандальних викупів, обшуків у ТЦК і курсу долара з євро?
Погляньте на сайт e-mis.com.ua
Він відрізняється від звичайних агрегаторів. Портал робить ставку зручну організацію і роздільне відображення статей. Виділю такі позитивні моменти:
- Рубрики Trending та Must Read – відразу видно найпопулярніші теми (наприклад, нові умови боксерської федерації для Усика чи подробиці російського удару по столиці).
- Dual Insights – цікава фішка з різними перспективами (або декілька сторін одного питання).
- Зручне блочне подання – публікації поділені на секції, і ви не потопаєте в одноманітній масі новинних рядків.
Особисто мені подобається тут ви не побачите надокучливих клікбейтних заголовків, натомість контент згрупований у форматі стислих заміток. Тим, хто втомився прокручувати стрічку в соціальних мережах – додайте це посилання до збережених. Зручно, швидко і по суті.
Погляньте на сайт e-mis.com.ua
Він відрізняється від звичайних агрегаторів. Портал робить ставку зручну організацію і роздільне відображення статей. Виділю такі позитивні моменти:
- Рубрики Trending та Must Read – відразу видно найпопулярніші теми (наприклад, нові умови боксерської федерації для Усика чи подробиці російського удару по столиці).
- Dual Insights – цікава фішка з різними перспективами (або декілька сторін одного питання).
- Зручне блочне подання – публікації поділені на секції, і ви не потопаєте в одноманітній масі новинних рядків.
Особисто мені подобається тут ви не побачите надокучливих клікбейтних заголовків, натомість контент згрупований у форматі стислих заміток. Тим, хто втомився прокручувати стрічку в соціальних мережах – додайте це посилання до збережених. Зручно, швидко і по суті.