Lista de Faltas • Leonardo Avelar

Poste aqui os jogos que faltam para finalizar sua coleção. Acompanhe e atualize seu post.

Moderador: krambek

peripécias

Lista de Faltas • Leonardo Avelar

Mensagem por peripécias »

Lista de faltas:

Jogos
O Segredo do Faraó!
O Gato e o Rato!

Cartão de Índice
Bombardeio Submarino!
Você não está autorizado a ver ou baixar esse anexo.
Bonnienew

Для, хто щодня любить приготуванням страв, й злиться через бардак в приготуванні!

Mensagem por Bonnienew »

Довгий час була впевнена, що відмінно вмію готувати, але в останні місяці мої страви стали одноманітними і повторювалися. Дівчина запропонувала мені подивитися оригінальні рецепти, але я не знала, з чого почати. Випадково знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Виявилося, що є безліч сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть уяви не мала. Особливо мене вразили підбірки з авторськими стравами та рецептами етнічних страв. За останній місяць я спробувала страву італійської гастрономії, в'єтнамської та ще й іспанської кухні! Моя сім'я дуже задоволені, а я почуваюсь справжнім гурманом. Також почала вести особистий журнал, де зберігаю цілі кулінарні відкриття, які спробувала
Сайт
Justinhow

Мій досвід запікання курки

Mensagem por Justinhow »

Колись давно я боялася готувати курку в духовці. Мені здавалося, що це дуже складно: то м'ясо вийде сухим, то верх підгорить, а середина залишиться сирою, то м'ясо біля кісток залишиться червоним. Я обмежувалася лише вареними котлетами — так безпечніше і швидше.

Прорив стався несподівано, коли до нас несподівано завітали гості, а в холодильнику нічого, окрім курки, не було. Довелося згадувати всі поради, які читала в інтернеті. Я відкрила десятки сайтів із рецептами, з'ясувала всі нюанси температурного режиму, чим приправити для соковитості, і як не перетримати її.

Найбільше я хвилювалася, чи не зіпсую ніжне м'ясо. Але коли вийняла з духовки рум'яну курочку з золотистим кольором, зрозуміла — вийшло! Вона була соковитою всередині, рум'яною з усіх боків і неймовірно смачною. Гості були в захваті, а я нарешті повірила у свої сили.

Варто зауважити, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я помітила чимало оригінальних варіантів для маринаду та подачі. З того часу курка в духовці — те, що я готую найчастіше, яку я подаю до святкового столу й у будні. І найприємніше, що духовка робить усе сама, поки духовка робить свою справу.
Ervinscele

Ресурс із назвою "Кошкин дом" - сайт, де даремно шукати мурчиків, натомість усе, що треба

Mensagem por Ervinscele »

Завітав на ресурс "Кошкин дом" https://koshkindomik.khmelnytskyi.ua/ і спочатку подумав, що десь хиба. Бо не про тварин, а - страви й рослини.

Але в цьому й родзинка. Бо коли почав переглядати, відкопав:

- рецепт справжнього борщу зі свининою;
- бананова випічка в мультиварці;
- з якого віку пропонувати малюку смажену картоплю;
- поради з вирощування редьки;
- альтернативи соєвому соусу у маринаді.

І це лише початок. Є навіть біляші, і салат «Гранатовий браслет», і публікації про титонію та чому варто пити овече молоко.

Ресурс є справжнім зібранням інформації на всі випадки. Кулінарія, поради, рецепти для мультиварки, поради для дачників - одне на одному. Ім'я порталу так і залишилося інтригою, але сайт варто додати до улюблених.
LarryNut

Актуально про європейські цінності в Україні

Mensagem por LarryNut »

Якщо ви цікавитеся європейська інтеграція, актуальними подіями всередині країни й на міжнародній арені, варто відвідати www.eurofest.org.ua. Це інформаційний ресурс, де висвітлюються свіжі новини, аналітичні матеріали та тематичні статті, які розкривають європейським цінностям, міжкультурним зв'язкам та значущим подіям у політиці та суспільстві. Портал знадобиться аудиторії, яка цікавиться тим, що відбувається в Україні на євроінтеграційному шляху.
HowardQuoft

Любите готовить ежедневно? Настоящая коллекция рабочих идей для стола на любой вкус

Mensagem por HowardQuoft »

Всем привет! Согласитесь, не знаете, что приготовить на ужин, а в холодильнике — минимум продуктов? Недавно нашел отличный сайт, где можно найти простые и вкусные блюда без лишних сложностей — от сытных супов с галушками и пышных оладий до горячих бутербродов с сыром и колбасой.

Особенно понравились разделы с пошаговыми фото по супам-пюре и запеканкам. Всё без лишней «воды» и сложных ингредиентов. Найти нужное блюдо очень легко, а главное — все рецепты уже проверены на многих хозяйках. Переходите по ссылке и выбирайте ужин на сегодня: bestrecept.kyiv.ua (весь контент на сайте на украинском или русском — как вам удобнее). Приятного аппетита и удачных кулинар экспериментов!
Michhoave

Каталог актуальних українських медіа: незалежні джерела та глибока аналітика

Mensagem por Michhoave »

Привіт, спільното! Коли навколо стільки неправдивої інформації, особливо важливо спиратися на перевірені ЗМІ, а не тонути у фейках та поверхневих новинах. Мені трапився ресурс, який розв'язує це завдання — він є каталогом перевірених українських ЗМІ. Колекція охоплює як місцеві видання, так і загальнонаціональні аналітичні портали: від розслідувань Правди Тут до ідей для розвитку громад. Занотуйте собі цей каталог аби завжди мати під рукою якісну пресу на newandlostdpuie.space
Vincentsib

Правда що ти не покажуть у мейнстрімі

Mensagem por Vincentsib »

Учасники форуму цікавляться, де знайти незаангажований аналіз.

Ось сайт — slavsko.lviv.ua.

Без політичних умовностей. Жодного замовчування.

Свіжі матеріали про війну, геополітику, зброю типу Орбана чи Фіцо
Martinmen

Правда яких ти обходить стороною по ТБ

Mensagem por Martinmen »

На цьому форумі запитують, яке джерело аналітику без брехні.

Ось посилання — ukrpost.in.ua.

Без політкоректності. Без недомовок.

Актуальні стрічка про війну, геополітику, озброєння у кшталт Фіцо чи Орбана
DouglMem

Оперативні новини з України, глибокий аналіз та останні події

Mensagem por DouglMem »

Хочу поділитися знахідкою для тих, кому потрібно постійно стежити основних подій на батьківщині. Безперервно відслідковувати потік новин не завжди зручно, але що робити, якщо важливо швидко знайти суху інформацію з ключових питань: від ситуації в зоні бойових дій до функціонування ППО до скандальних викупів, обшуків у ТЦК і курсу долара з євро?

Погляньте на сайт e-mis.com.ua

Він відрізняється від звичайних агрегаторів. Портал робить ставку зручну організацію і роздільне відображення статей. Виділю такі позитивні моменти:

- Рубрики Trending та Must Read – відразу видно найпопулярніші теми (наприклад, нові умови боксерської федерації для Усика чи подробиці російського удару по столиці).

- Dual Insights – цікава фішка з різними перспективами (або декілька сторін одного питання).

- Зручне блочне подання – публікації поділені на секції, і ви не потопаєте в одноманітній масі новинних рядків.

Особисто мені подобається тут ви не побачите надокучливих клікбейтних заголовків, натомість контент згрупований у форматі стислих заміток. Тим, хто втомився прокручувати стрічку в соціальних мережах – додайте це посилання до збережених. Зручно, швидко і по суті.
Responder

Voltar para “Quais jogos faltam para completar a Coleção?”