Apresentação na Canal 3 Expo em SP

Reserva, aquisição, sobre o projeto, atualizações...
vidarte

Apresentação na Canal 3 Expo em SP

Mensagem por vidarte »

O WIFICART foi demonstrado no sábado, 27 de outubro na Canal 3 Expo em SP.
O desenvolvedor do projeto Simon Sccuder apresentou para os presentes todas as funcionalidades.

Imagem Imagem Imagem

EM BREVE VOCÊ - ULTIMO CARTUCHO QUE VOCÊ VAI COMPRAR... WIFICART - ACESSO ONLINE PARA TODOS OS MELHORES JOGOS DO ODYSSEY
Odyssey Clube
odysseyclube.com
Fundador
VivianAroug

Як я подружилася з мультиваркою

Mensagem por VivianAroug »

Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Зовсім недавно мої стосунки з кухнею були, м'яко кажучи, напруженими. Я навіть яєчню примудрялася спалити або зіпсувати найпростіші страви. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я сприйняла це не як подарунок, а як виклик.

Спочатку я боялася її навіть увімкнути. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче інопланетний корабель. Але голод — не тітка, і одного вечора я вирішила ризикнути.

На на цьому сайті знайшла найпростіший рецепт "Ліниві голубці". Назва мене підбадьорила. Я завантажила в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Вимкнула страх і натиснула кнопку "Гасіння" — і затамувала подих.

За годину по квартирі рознісся аромат, що чоловік визирнув із кімнати в подиві: "Це ти сама приготувала?".

Коли я відкрила кришку, то очам своїм не повірила. Це була нормальна готова вечеря! Соковита, гаряча, їстівна! Ми уплітали за обидві щоки.

Тепер ми з мультиваркою - єдине ціле. Вона пробачає мені всі помилки: страви виходять ідеально, без мого контролю і не стріляє олією. Я вже вивчила її характери — мову таймерів і режимів. І хоч друзі жартують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.
OliveaIdiox

Як я подружилася з мультиваркою

Mensagem por OliveaIdiox »

Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Зовсім недавно мої стосунки з кухнею залишали бажати кращого. Я часто псувала продукти або зварити макарони в кашу. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я подивилася на це скептично.

Перший час я обходила її стороною. Вона стояла на стільниці, чорна та блискуча, наче літаюча тарілка. Але їсти хотілося завжди, і настав момент істини.

На блозі найпростішим рецептом виявилися "Ліниві голубці". Назва мене надихнула. Я завантажила в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Натиснула кнопку "Гасіння" — і стала чекати.

За годину по квартирі рознісся аромат, що чоловік прийшов на кухню, здивовано питаючи: "Це ти сама приготувала?".

Коли я зазирнула всередину, то не повірила своїм очам. Це була справжня страва! Пахуча, гаряча і дуже апетитна! Ми з'їли все за півгодини.

Тепер ми з мультиваркою - єдине ціле. Вона пробачає мені всі помилки: у ній нічого не горить і не втікає і можна не боятись опіків. Я вже вивчила її характери — мову таймерів і режимів. І хоч друзі посміюються, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.
Ernienix

Чому мультиварка іноді недоречна

Mensagem por Ernienix »

Придбавши мультиварку, то перші тижні готував у ній усе підряд. Складалося враження, що цей прилад справді універсальний. Однак невдовзі зіткнувся з дивними речами: деякі страви отримувалися зовсім інакшими, як на плиті.

Найбільше розчарувала риба. Я спробував зробити філе в режимі "Тушкування", а через годину дістав із мультиварки суху й несмачну гуму. Як виявилося, що будь-яка риба в мультиварці втрачає форму швидше, ніж встигаєш зреагувати. Її тендітна консистенція не витримує тривалого томління.

Тому я вирішив глибше вивчити питання і на сайті https://receptidlyamulivarok.space/ прочитав корисний матеріал про те, чому не всі страви варто довіряти мультиварці. Там автор детально пояснював, які продукти псуються в цьому приладі. Як з'ясувалося, риба — лише верхівка айсберга. Певні види продуктів в умовах повільного нагрівання стають не просто несмачними, а навіть небезпечними. Тому тепер я користуюся мультиваркою з розумом, і це дозволило уникнути зіпсованих страв.
Stephenfug

Кулінарний затишок: рецепти на всі випадки

Mensagem por Stephenfug »

Для мене справжнім відкриттям став цей кулінарний блог — без зайвого пафосу, зате з душею. Там усе просто й по-домашньому. І жодної води — тільки досвід, перевірений на практиці.

Знайдуться й прості сімейні обіди, і цікаві експерименти. Спробуйте цибулеві котлети в томатному соусі — навіть не повірите, що вони без м’яса. Є й десерти: вершкове суфле, ванільний кекс, арахісова халва. Словом, є з чого обирати — і на будень, і на свято.

Іноді найцікавіше — це дрібниці: рецепт домашнього майонезу або хрустких грінок із тунцем. Усе подано зрозуміло, без зайвих складностей.

Якщо теж любите готувати і шукаєте нові ідеї — завітайте. Усі подробиці знайдуться за посиланням titaya.kherson.ua. Можливо, саме тут знайдеться та страва, яка стане у вашій родині новим хітом.
EldonSmace

Готуємо вдома: надихаючі рецепти на кожен день

Mensagem por EldonSmace »

Хочу порадити чудовий кулінарний блог для всіх, хто любить готувати вдома. Нещодавно відкрила для себе блог, де зібрано багато цікавих рецептів — і простих, і більш незвичних. Там діляться не лише списком продуктів, а розкриває всі тонкощі процесу з докладними фото. Усі рецепти перевірені на практиці, тому сміливо беріть до скарбнички.

Тут є страви на всі випадки життя: від традиційних пельменів на сироватці й ароматної грудинки в томатному маринаді до цікавих авторських страв — освіжаючого квасу з м’ятою та кропивою, пасти з гарбузом, десерту з ананасів у шампанському чи баварського крему із суницею. Є рецепти заготовок, соусів, десертів і навіть лінивих мантів на сковороді. Це справжня знахідка, коли хочеться урізноманітнити меню без складних інгредієнтів.

Детальні рецепти та натхнення для готування — за посиланням ideidlyanas.net.ua. Раджу зазирнути, обов’язково знайдеться щось до смаку!
DoggylPah

Обнаружил полезный проект для хозяев собак — рекомендую

Mensagem por DoggylPah »

Искал везде сайт, где собрана действительно полезная информация по уходу, воспитанию и здоровью собак, нормально, без спама.

Наткнулся на один проект, и он меня приятно удивил.

На сайте выложены структурированные статьи по породам, классные чек-листы для путешествий с собакой и толковые памятки по первой помощи.

Тем, кто хочет понять в нюансах кормления или дрессировки, обязательно зайдите в раздел с базой знаний.

Пока только там, где материал структурирован нормально и при этом интересно.

Мне особенно зашел раздел с подборками нужных штук — куча удобных приспособлений, о которых сам бы не догадался.

В общем, если интересует качественная база знаний о содержании собак, заходите — там всё есть: doggypussy.space.

Сохраняйте себе, надеюсь, вам тоже пригодится!
DavidMuh

Сайт для домашніх майстрів: інструкції, інструменти, корисні поради

Mensagem por DavidMuh »

Шановні форумчани! Коли ви не боїтеся взятися за інструмент і зробити щось своїми руками, то погодитеся, що без якісних підказок і покрокових схем часом не обійтися. Для цього й було запущено портал homemasters.com.ua — місце, де зібрано корисну інформацію для всіх, хто любить робити сам.

Тут ви знайдете:
- детальні гайди з електромонтажу, сантехніки та встановлення меблів;
- огляди інструментів та підказки щодо їх ефективного застосування;
- лайфхаки для невеликого ремонту та ґрунтовні керівництва для капітальних робіт;
- лайфхаки, які заощаджують час і гроші.

Не важливо, чи ви новачок, який вперше взяв дриль, чи досвідчений майстер — матеріали будуть корисними всім, хто цікавиться темою. Занотовуйте цей портал і використовуйте для своїх проєктів
Clydewat

Котячі прізвиська в українських хатах

Mensagem por Clydewat »

Люди часто коментують такі імена так: «Розумієш, Сливочка така ж біла й ніжна (тобто приємна на дотик)», а іноді й «Моя Квасоля вся в цятках - вилита квасолина». Варто зазначити, що харчові клички майже ніколи не потрапляють до офіційних документів — у ветпаспорті тварина може значитися Марією, а вдома її звуть Пампушкою. Натомість у притулках працівники навмисно придумують смачні клички бездомним котам, щоб підвищити їхню привабливість в очах тих, хто хоче взяти вихованця. Статистика свідчить: кішку з кличкою Зефір забирають з притулку в середньому на два тижні швидше, порівняно з безіменними або тими, хто має абстрактну кличку. Докладніше тут
Carlosfaing

Знайомтеся для себе корисний ресурс!

Mensagem por Carlosfaing »

На сайті qpoaswap.space ви виявите свіжу інформацію, матеріали та простий інтерфейс. Тут зібрано все, що може зацікавити допитливим користувачам: від публікацій до рекомендацій. Перейдіть та оцініть в його якості самостійно!
Responder

Voltar para “WIFICART”